Over

LaBuLa -Ladies Businessclub de Langstraat- Voor en door vrouwen, met een passie voor hun professie!
 

Missie

Het verenigen van vrouwen met een passie voor hun professie met als doel het delen van kennis & kunde.
 

Beschrijving

Voor en door vrouwen, met een passie voor hun professie!
Een vrouwenplatform dat zich richt op de vrouw van vandaag de dag, een vrouw die actief is in het bedrijfsleven als ondernemer of in een management-, directie- of staffunctie en die woonachtig of werkzaam is binnen De Langstraat. 
Vanuit dit netwerk willen we een laagdrempelig platform bieden aan de moderne vrouw waar zij op informele en informatieve wijze contacten opdoen en onderhouden, ervaring en kennis delen.
 

Algemene Informatie

Vanuit passie voor professie en de vraag naar een no-nonsense netwerk voor en door vrouwen is laBuLa (Ladies Businessclub “de Langstraat”) ontstaan. Een aantal vrouwen zullen zich inzetten voor dit platform waar professionaliteit, gezelligheid en netwerken elkaar ontmoeten. 
 
Naast een aantal netwerkavonden per jaar worden er een enkele informele activiteiten georganiseerd. Tijdens de netwerkavonden zal telkens een ander onderwerp centraal staan waaraan een van onze leden of haar netwerkrelaties invulling aan kan geven. Hierbij valt te denken aan onderwerpen als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, communicatie, persoonlijke ontwikkeling als professional, privaatrechtelijke of financiële onderwerpen.

Agenda

 

Bedrijfsbezoek

14 september 2020
 
 
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven