Labula activiteiten overzicht

Winters Weerzien

Datum donderdag 12 december 2013
Tijdstip 00:00 uur
Locatie De Zoete Inval
Adres Burg. vd. Klokkenlaan 37 Waalwijk
Winters Weerzien
LaBuLa steunt Dress 4 Succes 12 december a.s., aanvang 18.30 uur.
Beste LaBuLa leden,
 

12 december is het weer zover! Ons jaarlijkse kerstfeest ‘Winters Weerzien’, waarbij we ons met een warm hart inzetten voor een goed doel.

Dit jaar is onze keuze gevallen op Dress 4 Succes, een project dat in samenwerking met de voedsel- en kledingbank al in aantal steden loopt. Want niets is zo belangrijk als een eerste indruk. De juiste kleding, goede schoenen en accessoires, de juiste outfit of het nu voor een sollicitatiegesprek is of voor een re-integratie interview. Het is onontbeerlijk om representatief te verschijnen, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd.

 
Daar willen wij van LaBuLa een steentje aan bijdragen, want met de visie ‘voor en door vrouwen’ kunnen wij met z’n allen zorgen dat ook anderen een eerlijke kans krijgen bij het maken van een goede eerste indruk. Daarom zamelen wij op 6 en 7 december kleding in voor dit project. Dus dames als jullie je kast op gaan ruimen en er zijn kledingstukken bij die nog mooi zijn, dan zouden wij het erg waarderen als deze schoon gewassen ingeleverd worden bij; ‘Secondi’ op het Bloemenoordplein te Waalwijk op vrijdag 6 of zaterdag 7 december tijdens gebruikelijke winkel openingstijden.
 
Op 12 december zullen we op ludieke ‘Trinny & Suzanna –achtige’ wijze stil staan bij het goede doel en zien wat er opgehaald is ter donatie. Voor dit segment tijdens de feestavond zijn er juryleden zowel vanuit LaBuLa als extern. Daarnaast zoeken we nog een vijftal dames uit ons leden bestand die graag als deelnemer aan het spelelement willen meedoen. Durf jij de uitdaging aan, stuur dan een mail naar Uiteraard is het een feestavond en zullen we de avond starten met een toast op het afgelopen jaar en genieten van een heerlijk Italiaans buffet.
Na het officiële deel en de inzameling is er ruimte om lekker uit ons dak te gaan op de muziek van DJ Clemens van Bracht. Deze avond vindt plaats op 12 december vanaf 18.30 bij de Zoete Inval, Burg. Vd. Klokkenlaan, te Waalwijk en de eigen bijdrage voor leden zal € 15,- zijn. Uiteraard zijn potentiële leden als introducé van harte welkom deze avond voor een eigen bijdrage van € 35,=. De eigen bijdrage contant voldoen bij aanvang. (liefst gepast).

Al met al genoeg redenen om 12 december in je agenda te reserveren, je kledingkast uit te pluizen en je in te schrijven voor een geweldige avond!

In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het buffet is de uiterlijke aanmelddatum maandag 9 december.
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 11 december aanstaande af. Indien wij je afmelding na 11 december ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.


Met vriendelijke groet,

Bestuur LaBuLa

e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven