Labula activiteiten overzicht

Sneak preview openingsvoorstelling de Leest

Datum woensdag 28 oktober 2015
Tijdstip 17:00 uur
Locatie De Luwte / Theater de Leest
Adres Kloosterwerf 23 5141 GN / Vredesplein 12, 5142 RA Waalwijk
Sneak preview openingsvoorstelling de Leest

"De Magische Kist’ is een familievoorstelling vol magie, humor, muziek, dans, zang en toneel. Deze betoverende voorstelling voert het publiek in een stadswandeling langs verschillende locaties in de binnenstad van Waalwijk, waar zich allerlei bijzondere scènes afspelen.

De wandeling leidt u uiteindelijk naar de nieuwe kleine zaal van Theater De Leest waar De Kist u mee zal voeren in een magisch avontuur langs verschillende landen en eeuwen om uiteindelijk tot een spetterende en romantische ontknoping te komen.

De LaBuLa ladies zijn welkom bij het tweede deel van voorstelling De Kist in de nieuwe zaal van Theater de Leest. Daar zal de regisseur Michiel Kerbosch ons bijpraten over het eerste gedeelte van de voorstelling.

Het programma is als volgt:
 
17.00-17.15 uur:  Ontvangst Restaurant de Luwte
17.30 uur: Aanvang diner
19.30 uur: Ontvangst theater De Leest
20.00 uur: Aanvang voorstelling

Na afloop is er nog gelegenheid voor een drankje. Verwachtte eindtijd is 22.00 uur.

De productie van deze unieke voorstelling is in handen van Margot Rombouts en theater De Leest. Margot, lid van LaBuLa, en eigenaresse van Froster BV heeft zich de afgelopen tijd intensief ingezet voor deze productie. Natuurlijk kennen jullie ook oud LaBuLa lid Janneke van Berkel nog, werkzaam als marketing manager bij theater De Leest. 

De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt: €20,-. Dit is inclusief diner en incl. drankjes.
 
Wil je een introducee meebrengen, neem dan even contact op met één van de bestuurleden of stuur een e-mail aan info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen €40,-.

De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan voor diegene die geen machtiging hebben afgegeven.
 
Wij verzoeken je je menukeuze aan ons door te geven en evt. je dieetwensen. De uiterlijke aanmelddatum is vrijdag 22 oktober.
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk vrijdag 22 oktober aanstaande af. Indien wij je afmelding na 22 oktober ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

Wij hopen je tijdens deze bijzondere avond, exclusief voor LaBuLa ladies, te mogen begroeten. Graag tot 28 oktober!

Bestuur LaBuLa

 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 20,-
Aantal inschrijvingen: 35 (37)
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven