Labula activiteiten overzicht

RKC Waalwijk - FC Eindhoven

Datum vrijdag 17 april 2015
Tijdstip 19:30 uur
Locatie Mandemakers Stadion
Adres Waalwijk
RKC Waalwijk - FC Eindhoven
EXTRA ACTIVITEIT

De leden van Labula zijn uitgenodigd door RKC Waalwijk om op vrijdag 17 april de voetbalwedstrijd RKC Waalwijk - FC Eindhoven bij te wonen. De toegang voor deze wedstrijd wordt aangeboden door RKC. De wedstrijd begint om 20.00 en na afloop is er uiteraard gelegenheid voor een gezellige borrel in de businesslounge.

Er is gelegenheid om vooraf vanaf 17.30 uur in de businessruimte gebruik te maken van het diner. Er wordt een 3-gangen diner uitgeserveerd door Cookaholics voor €39,95. De drankjes zijn deze avond voor eigen rekening.

Wil jij ook het blauw-gele team aanmoedigen vanuit de businesslounge en met andere enthousiaste ondernemers een gezellige avond beleven meld je dan snel aan via de aanmeldknop. Het belooft een leuke en drukbezochte wedstrijd te worden. Aanmelding is mogelijk tot en met 12 april aanstaande.
NB: Dit is geen activiteit georganiseerd door LaBuLa. Je kunt via de aanmeldbutton wel zien welke LaBuLa ladies je op deze avond zult treffen. De eigen bijdrage voor het diner en het gebruik van overige consumpties dien je gewoon bij RKC Waalwijk te voldoen. Mocht je je hebben opgegeven, maar onverhoopt toch verhinderd zijn, verzoeken wij je af te melden bij Ellen te Brake via: ellen.tebrake@rkcwaalwijk.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 8
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven