Labula activiteiten overzicht

Lente activiteit

Datum donderdag 23 mei 2013
Tijdstip 15:00 uur
Locatie 's-Hertogenbosch en Drunen
Adres Café den Burger – Orthenstraat 2A, Den Bosch en Wijnand van Delft - Anton Pieckplein 73, Drunen
Lente activiteit
Op donderdag 23 mei is het zover...ons lente uitje. Een middag en avond die in teken staan van netwerken, informatie delen, maar zeker ook ontspanning en fun!

Onze lente activiteit start 's middags om 15:00 in 's-Hertogenbosch uur bij "Ons Moeders" met een kopje koffie of thee en een lekkere Bossche Bol.
Om 15:30 uur gaan we 'ludiek wandelen' door de stad en nemen de gidsen ons mee in een theatrale tocht vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.
Na de wandeling, weer terug bij Moeders, krijgen we een echte “Bossche Kwek”.

Vervolgens zullen we naar Wijnand van Delft in Drunen gaan om daar vanaf 18:30 uur gezellig met elkaar te dineren en we om 20:00 uur starten met ons avondprogramma.

Het eerste uur van onze avond neemt Dianne van Nes ons mee in de wereld van mode en kleuren. Kijk op www.diannevannes.nl voor meer informatie.
Daarna zullen onze eigen ladies Sandra Timmers van NL Hairworks (www.nlhairworks.nl) en
Babet van Hassel van schoonheidssalon Babet (www.schoonheidssalonbabet.nl) een bedrijfspresentatie én demonstratie geven.
Uiterlijk 22:30 is het officiële gedeelte van de dag afgelopen en kan er uiteraard nog een drankje gedronken worden.

De eigen bijdrage voor middag en avond bedraagt contant €25 (alleen middag €10 en alleen avond €15). Verder zijn alle consumpties voor eigen rekening
(in de middag is een kop koffie met Bossche Bol inbegrepen).

Indien je een introducee mee wilt brengen geef het dan aan ons door, de kosten voor haar bedragen €50,-.
 
Om kosten te besparen hebben we geen touringcar geregeld, maar verzamelen we om 14.30 op de parkeerplaats bij De Voorste Venne - Wijnand van Delft.
Wij verzoeken je aan te geven of je eventueel zou kunnen rijden en hoeveel dames er met je mee kunnen rijden. De parkeerkosten worden vergoed door LaBuLa.
Indien je geheel op eigen gelegenheid gaat: verzameladres Café den Burger – Orthenstraat 2A (15.00 uur).

 

We zien je graag de 23 ste mei, schrijf je snel in.
Met vriendelijke groet,

Bestuur LaBuLa

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk maandag 20 mei aanstaande af. Indien wij je afmelding na 20 mei aanstaande ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze activiteit  in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

 

 

 


e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven