Labula activiteiten overzicht

LaBuLa draait door!

Datum donderdag 29 juni 2017
Tijdstip 19:30 uur
Locatie Theater De Leest te Waalwijk
LaBuLa draait door!
29 juni 2017 - Labula draait door!
 
Dit jaar bestaat Labula 5 jaar en dat vieren wij op ludieke wijze! Samen met onze leden en zeker ook relaties, collega’s en netwerkvrienden uit de regio. Vanaf de eerste draai 5 jaar geleden draait LaBuLa door….voor en door vrouwen met passie voor hun professie. Dit heugelijke moment willen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus op 29 juni a.s. draait LaBuLa door …..

Een unieke feestavond waar ook mannen die naast en achter de power vrouwen staan van harte welkom zijn. Naast onze eigen leden nodigen we deze avond graag alle mannen en vrouwen uit met passie voor hun professie.
 
LaBuLa draait door!
Donderdagavond 29 juni vanaf 19.30
Theater de Leest Waalwijk
  
We heffen het glas op LaBuLa, op ondernemerschap en leiderschap. We gaan in op de verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen in het bedrijfsleven.
 
 Mannen van Mars, Vrouwen van Venus.Hoe vertaalt zich dat in het ondernemerschap?
 
Met een gezonde dosis humor wordt onder leiding van Inge Kleijngeld, onze vrouwelijk Matthijs van Nieuwkerk, het gesprek gevoerd met bekende en bijzondere professionals. Dynamische discussie met lokale succesvolle ondernemers, Brabant bekende professionals en mannen in de vrouwenwereld versus vrouwen in de mannenwereld. Met Minke Booij KNVB vrouwenvoetbal / Stichting Spieren voor Spieren, Maarten van Drunen Van Drunen Schoenfabriek, Mareno de Kort - Yez Kapsalons, Stephan van Engelen PLUS Supermarkt, Sabrina Baijens van Dresz en Henriëtte Bax van Bax Verkeersopleidingen.

Het avondvullend programma inclusief een hapje en een drankje ziet er als volgt uit:
19.30 – 20.00    Welkom      
20.00 – 20.30    Vanaf de eerste draai, draait het door 
20.30 – 21.30    LaBuLa draait door
21.30 – 00.00    Muziek draait nog ff door boven in bar 

We nodigen elk LaBuLa lid uit om zoveel mogelijk van haar (netwerk)relaties uit te nodigen voor deze unieke avond. Je kunt zoveel kaarten bestellen als je wilt. Je krijgt de kaarten via een e-ticket digitaal toegestuurd op het bij ons bekende e-mailadres. Bij minimaal twee introducees (dus 3 kaarten) is jouw kaart gratis. Dan krijg je het betaalde bedrag voor deze kaart van ons terug gestort.

Probeer je bestelling zoveel mogelijk in een keer te plaatsen. Het is niet mogelijk via het aanmeldsysteem later de bestelling aan te passen.

Bestelde kaarten kunnen niet worden teruggegeven.

Aanmelden kan tot 29 juni en VOL = PECH, dus bestel je kaarten zo snel mogelijk.

Ben je geen lid van LaBuLa en wil je deze activiteit niet missen? Meld je dan aan via Labula draait door voor Langstraat professionals!

Wij zouden het leuk vinden veel van jullie netwerkrelaties op deze avond te mogen begroeten, zodat we LaBuLa nog meer op de kaart zetten.

Jubileumcommissie LaBuLa

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
Aantal inschrijvingen: 28 (Aantal kaarten: 113)
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven