Labula activiteiten overzicht

Het geheim van meer omzet genereren....

Datum dinsdag 16 september 2014
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Hotel Waalwijk
Het geheim van meer omzet genereren....
Hoe je als zelfstandig ondernemer / onderneemster meer omzet kunt genereren.
Beste Dames,

De meeste van jullie zijn vast weer terug van vakantie en misschien zelfs al weer hard aan het werk. Enerzijds jammer, maar anderzijds heel leuk, want dat betekent dat we met LaBuLa weer door kunnen gaan met onze bijeenkomsten.
En de eerste die op de planning staat is alweer op dinsdag 16 september.
Wij, als bestuur, verheugen ons erop jullie weer te zien.

De bijeenkomst zal deze keer plaatsvinden in Hotel Waalwijk en begint om 18:00 met een borreltje in het Restaurant (Aubergine) en aansluitend een heerlijk 3-gangendiner.

Rond 20:00 starten we in één van de sfeervolle zalen van Hotel Waalwijk met een interactieve workshop, in het bijzonder gericht op zelfstandige professionals.
Klaas-Jan Klatten van Interactus (collega van één van onze leden Kathelijn Peerden) zal deze workshop leiden. Hij gaat ons het geheim verklappen hoe wij als zelfstandige ondernemers/sters meer omzet kunnen genereren.  Het lijkt ons een workshop die voor alle LaBuLa dames en eventuele introducés zeer interessant is!
Tijdens deze workshop zal hij werken met een app om jullie in de zaal via jullie smartphone te laten stemmen. Deze app heet 'Socrative Student’.
Deze app is zeer eenvoudig te vinden via App store of GooglePlay. Het is handig wanneer jullie deze vooraf geïnstalleerd hebben.

Na de workshop zal er uiteraard gelegenheid zijn om vragen te stellen en kunnen we afsluiten met een drankje.

Kosten voor leden €15,= excl. drankjes
Kosten voor Introducees € 35,= excl. drankjes


Graag horen wij uiterlijk vrijdag 12 september vóór 12:00 of je komt, wat je wilt eten en of je gezellig iemand meeneemt. Dan kunnen wij alle betrokken partijen tijdig inlichten.

Ook zullen wij deze avond de sneakers die we tijdens de lente activiteit met elkaar gemaakt hebben bij SLEM, aan jullie uitdelen.

We hopen op een grote opkomst. Jij bent er toch wel bij???


Hartelijke groet
Bestuur LaBuLa


NB: Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk vrijdag 12 september af. Indien wij je afmelding na 12 september ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze activiteit in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven