Labula activiteiten overzicht

Cultuur met een culinaire afsluiter

Datum donderdag 04 juni 2015
Tijdstip 13:00 uur
Locatie Textielmuseum
Adres Goirkestraat 96, 5046 GN Tilburg
Maximaal aantal deelnemers 50
Cultuur met een culinaire afsluiter
Een gezellige en informele dag met een culturele en culinaire insteek in Tilburg waarbij we iedereen graag verwelkomen!


 
Het Textielmuseum is een plek waar historie, cultuur en design elkaar ontmoeten! Het TextielMuseum geeft een blik op het verleden, heden en de toekomst. De rijke collectie van het TextielMuseum en het vakmanschap van het TextielLab worden op een krachtige manier gebundeld in by TextielMuseum. Zo is een meesterlijk label voor huishoudtextiel ontstaan binnen het TextielMuseum.

Na een rondleiding door het TextielMuseum en TextielLab zal Hebe Verstappen (Hoofd TextielLab) ons meenemen in de wereld van design, fashion en architectuur vanuit het culturele ondernemerschap.

Na de beleving in het Textielmuseum zullen we ons elders culinair laten verrassen, met daaraan voorafgaand een gezellige en informele borrel. Deze borrel start om 16.30 uur; we zijn welkom bij LoC Brewery, Spoorzonegebouw 84, Burg. Brokxlaan 8-81 te Tilburg.

Mocht je onverhoopt in de middag andere afspraken hebben en graag later  aansluiten dan kun je je ook inschrijven voor het programma vanaf 16.30 uur bij LoC Brewery.  

Kortom het belooft weer een hele leuke lenteactiviteit te worden. Meld je snel aan!
 
De eigen bijdrage voor deze middag en avond bedraagt: €30,00. Dit is inclusief diner en exclusief drankjes.
 
Sluit je later aan, vanaf 16.30 uur, dan bedraagt de eigen bijdrage €20,00. 
Indien je een introducee mee wilt brengen, vinden wij dit heel erg leuk! 
We verzoeken je dan haar contactgegevens door te geven via info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen voor deze middag en avond €65,00, exclusief eventuele drankjes. Sluit je introducee later aan, dan bedragen de kosten voor haar €55,00.

De eigen bijdrage dient contant vóór aanvang van de activiteit te worden voldaan voor diegene die geen machtiging hebben afgegeven.
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner en evt. dieetwensen, is de uiterlijke aanmelddatum woensdag 27 mei aanstaande.
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk woensdag 27 mei aanstaande af. Indien wij je afmelding na 27 mei ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur LaBuLa

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 30,- Vanaf 13.00 uur
    • € 20,- Vanaf 16.30 uur
Aantal inschrijvingen: 25
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven