Labula activiteiten overzicht

Bedrijfspresentatie Fox Cosmetics met als thema: "omdenken"

Datum dinsdag 24 maart 2015
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Drunen
Adres Groenewoud 25d, 5151 RM Drunen
Maximaal aantal deelnemers 35
Bedrijfspresentatie Fox Cosmetics met als thema:
We zijn tijdens onze bijeenkomst van dinsdag 24 maart aanstaande te gast Fox Cosmetics te Drunen, het bedrijf van Astrid Vos. Het roer omgooien op zowel bedrijfsmatig als persoonlijk vlak staat deze avond centraal.
Je hebt je doelen helder voor ogen en het gaat je goed af. Plotseling overkomt je iets waardoor je niet meer in staat bent om je bedrijf te runnen zoals je gewend bent en sta je voor de moeilijke vraag: Hoe nu verder?

Astrid is ervaringsdeskundige en heeft wegens persoonlijke omstandigheden haar carrière een switch gegeven. Deze verandering heeft haar geen windeieren gelegd. Astrid een uitstekend voorbeeld van hoe een onderneemster in hart en nieren, ook na een complete ommezwaai, haar succes in het bedrijfsleven weer heeft gevonden.

Na de presentatie van Astrid laat Chantelle de Ruijter ons in een interactieve workshop andersom denken, waarmee je je effectiviteit en creativiteit kunt vergroten.
 
Het programma ziet er als volgt uit.
 
18.00 uur: ontvangst
18.30 uur: opening buffet
20.00 uur: presentatie Astrid Vos van Fox Cosmetics
20.30 uur: interactieve workshop "omdenken", door Chantelle de Ruijter
22.00 uur: einde programma

Meld je zo snel mogelijk aan. Het belooft wederom een gezellige en zeer interessante avond te worden. 
 
De eigen bijdrage voor het buffet en de drankjes bedraagt € 20,00 voor leden. Uiteraard zijn potentiële leden als introducé van harte welkom deze avond bij te wonen voor een eigen bijdrage van € 30,00. We verzoeken je de naam van de introducé en haar (bedrijfs)gegevens dan per e-mail (info@labula.nl) aan ons door te geven. Indien je geen machtiging hebt afgegeven, dient de eigen bijdrage contant en gepast bij aanvang van de activiteit te worden voldaan.  
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het buffet is de uiterlijke aanmelddatum vrijdag 20 maart aanstaande. 
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 20 maart aanstaande af. Indien wij je afmelding na 20 maart ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
We zien je graag op dinsdag 24 maart a.s.

Groet

Bestuur LaBuLa

www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 20,-
Aantal inschrijvingen: 35
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven