Labula activiteiten overzicht

Bedrijfsbezoek bij Baanbrekers

Datum woensdag 19 april 2017
Tijdstip 15:00 uur
Locatie Baanbrekers
Adres Zanddonkweg 14 5144 NX Waalwijk
Bedrijfsbezoek bij Baanbrekers
Bedrijfsbezoek bij Baanbrekers met aansluitend diner bij Restaurant de Koning te Waalwijk.
Baanbrekers biedt namens de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden dienstverlening aan werkgevers mbt personele vraagstukken. Baanbrekers bemiddelt mensen naar werk, verzorgt gesubsidieerde arbeid en biedt diensten aan. Daarnaast is Baanbrekers de uitkeringsinstantie voor mensen die aangewezen zijn op de Participatiewet.

Op 19 april gaan we een kijkje nemen bij twee onderdelen van Baanbrekers. Binnen het werkbedrijf bezoeken we de afdelingen Verpakken, Wasserij, Cleanroom en het kringloopbedrijf Twiddus. Daarnaast krijgen we een rondleiding op het terrein van WML Facilitair. We zien hoe er binnen Baanbrekers gewerkt wordt met het doel om zo veel mogelijk mensen zo regulier mogelijk aan het werk te helpen.

Programma is als volgt:
 
15:00 uur Ontvangst Bij Baanbrekers
15:30 uur  Rondleiding
17:00-17:30 uur Ontvangst bij De Koning
17:30 uur Presentatie Saskia
18:00 uur Aanvang diner

Lukt het je niet om het middaggedeelte mee te maken, meld je dan aan voor alleen het avondgedeelte!
Meld je snel aan! De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt: € 25,00. Dit is inclusief diner en drankjes. Indien je een introducee mee wilt brengen, vinden wij dat heel erg leuk! Geef haar contactgegevens wel even door via info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen €35,00.

De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan voor diegene die geen machtiging hebben afgegeven.

In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner en evt. dieetwensen, is de uiterlijke aanmelddatum 14 april

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk vrijdag 14 april aanstaande af. Indien wij je afmelding na 14 april ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
  • Introducé
    • € 35,-
Aantal inschrijvingen: 22
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven