< Terug naar overzicht

Avondje netwerken?

Datum maandag 28 januari 2019
Tijdstip 18:00 - 22:00 uur
Locatie GuestHouseHotel
Adres Gasthuisstraat 118 5171 GJ Kaatsheuvel
Maximaal aantal deelnemers 50
Avondje netwerken?
Onze eerste activiteit van het nieuwe jaar staat, zoals gewoonlijk, in het teken van netwerken. 
 
Gedurende een diner in het nieuwe, gezellige en mooie GuestHouseHotel gaat het over de eerste indruk. We gaan naar elkaar luisteren en kijken, zonder te oordelen. Welke eerste indruk hebben mensen van jou en klopt dat? Hoe kom je over op anderen die je nog niet/ niet zo goed kennen?

We leren welke aannames er zijn en krijgen tips en tricks hoe we met oprechte nieuwsgierigheid meer kunnen leren over onze gesprekspartner. We leren elkaar daardoor weer wat beter kennen, maar leuker nog je komt ook te weten wat jouw eerste indruk op anderen is. 
 
De eigen bijdrage voor leden is €25,-, voor niet leden €37,50. De prijs betreft het volledige programma incl. diner en drankjes.

Ben jij lid, meld je snel aan via de bekende weg.

Ben je nog geen lid, pas jij in het profiel van een LaBuLa lady en wil je graag deze bijeenkomst bijwonen? Stuur een bericht naar LaBuLa.

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 23 januari aanstaande af. Indien wij je afmelding na 23 januari ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze dag in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 

www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 25,-
  • Introducé
    • € 37,50
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven