< Terug naar overzicht

Zomeractiviteit

Datum donderdag 14 juni 2018
Tijdstip 17:30 - 22:00 uur
Locatie Anja van den Berk / La Cantina
Zomeractiviteit
We hebben er vrijwel ons hele leven mee te maken en het is waarschijnlijk het meest onderschatte stuk kleding: Lingerie. Op donderdag 14 juni gaat Anja van den Berk van de gelijknamige lingerie winkel ons er alles over vertellen. 

Om 17.30 uur worden we van harte welkom geheten bij Lingerie Anja van den Berk in Drunen.

In de 25 jaar dat Anja de winkel runt heeft ze niet alleen veel ervaring opgedaan, een opleiding aan het prestigieuze Nijenrode voldaan maar ook een hoog service niveau tot haar missie gemaakt. Naast haar eigen verhaal, zien we ook een modeshow en worden we bijgepraat over de laatste trends. 


Rond 19.00 uur lopen we naar het Italiaanse restaurant La Cantina op het Raadhuisplein voor een heerlijk diner waar we de zomer inluiden.


Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht wordt geserveerd in het midden van de tafel waarbij je zelf kunt kiezen wat je lekker vindt.
Het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd waarbij je de kjeuze hebt uit Kalfsentrecôte “saltimbocca-style  & Bassorilievo Siciliana (zeebaars geserveerd met gamba’s en caponata).
Volg je een dieet of ben je vegetarisch, vermeld het in het opmerkingenveld.


  De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt €25,00, inclusief drankjes, voor introducees € 35,00.
Inschrijvingen open tot: 11 juni 2018.

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 11 juni aanstaande af. Indien wij je afmelding na 11 juni ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze dag in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,- lid
  • Extern
    • € 35,- extern
  • Introducé
    • € 35,-
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven