Labula activiteiten overzicht

Winters Weerzien

Datum donderdag 15 december 2016
Tijdstip 17:30 uur
Locatie Restaurant De Molen
Adres Kaatsheuvel
Winters Weerzien
Op 15 december aanstaande vindt weer ons jaarlijks "Winters Weerzien" plaats. Het belooft een unieke avond te worden die gekoppeld wordt aan een goed doel uit onze regio. 

Dit jaar is er gekozen voor het doel: "De Dobbertjes" (http://dedobbertjes.nl).

€10,00 van jullie eigen bijdrage van deze avond wordt geschonken aan "De Dobbertjes". Op een ludieke manier gaan we proberen extra geld in te zamelen, door het in team verband spelen van spellen en vervullen van opdrachten.

Je hebt op deze avond zelf geen geld nodig. Je hebt wel de mogelijkheid om met je bedrijf voor €50,- een team te sponsoren! Natuurlijk doen wij daarvoor wat terug: Zo word jouw bedrijf vermeld op de facebookpagina van LaBuLa, in onze digitale nieuwsbrief en ook op de avond zelf komt je bedrijfsnaam extra onder de aandacht.

Momenteel hebben onderstaande bedrijven zich al aangemeld als sponsor:

   
 
Verder vragen we je een opblaasbaar luchtbed, krokodil, zwembandjes of iets vergelijkbaars voor in het zwembad mee te nemen. 

Zwemclub "De Dobbertjes" is een zwemclub voor mensen met een verstandelijke beperking en kent een rijke historie. Sinds 1973 zetten vrijwilligers zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze vrijwilligers bieden mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om te zwemmen of te leren zwemmen. Met als belangrijkste doel een bijdrage leveren aan de ontspanning en plezier van de doelgroep. Bij De Dobbertjes maakt het niet uit hoe goed of snel iemand zwemt. Dankzij de goede begeleiding van de vrijwilligers zorgen wij ervoor dat mensen met een verstandelijk beperking, ongeacht het zwemniveau, kunnen genieten van de aangeboden zwemactiviteiten! 

Naast de aandacht voor het goede doel kan er ook genetwerkt worden onder het genot van een vijfgangen wandeling en een drankje.

De eigen bijdrage voor leden is €50,- (inclusief diner, drankjes en een bijdrage van €10,- voor De Dobbertjes)
De eigen bijdrage voor niet leden is €60,- (inclusief diner, drankjes en een bijdragen van €10,- voor De Dobbertjes)

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 9 december aanstaande af. Indien wij je afmelding na 9 december ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze dag in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

 
Deze avond is uitermate geschikt om potentiele LaBuLa ladies kennis te laten maken met ons netwerk.
Breng jij ook een vrouwelijke ondernemer mee, die voldoet aan het LaBuLa profiel
Meld haar aan via deze website.
 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 50,-
  • Introducé
    • € 60,-
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven