Labula activiteiten overzicht

Winters Weerzien

Datum donderdag 11 december 2014
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Party blokhut Manege Pullens
Adres Van Haestrechtstraat 36a, 5171 RC Kaatsheuvel
Winters Weerzien
De geur van de natuur en in een landelijke omgeving gelegen locatie waar het behaaglijk warm is en je ontvangen wordt met een heerlijk aperitief en troubadours je op ‘cabareteske muzikale’ wijze onthalen. Kortom een ‘Warm Winters Weerzien’!

De jaarlijkse feestavond van LaBuLa staat dit jaar in het teken van ‘Roodkapje’ en wordt op een passende locatie gehouden. Zoals je van ons gewend bent is deze avond een feestavond waar onze leden een introducee mee mogen nemen en we gezamenlijk ons op ludieke wijze committeren aan een goed doel. 
 
Dit jaar bepalen jullie zelf het goede doel door op onze website www.labula.nl te stemmen op:
 
- Stichting Paardensport voor Gehandicapten
- Natuurmonument de Loonse en Drunense Duinen
- Dierenasiel Waalwijk

Je kunt rechtsboven in de website je voorkeur aangegeven.
Het goede doel dat de meeste stemmen ontvangt zal worden gekozen.

Bij het opgeven voor deze activiteit kun je aangeven hoeveel je wenst te doneren. Die donatie dient dan samen met de eigen bijdrage voor de activiteit, bij aanvang van de activiteit te worden voldaan. Uiteraard ben je niet verplicht om geld te doneren. Mocht je meer of een ander bedrag willen doneren of eerst willen weten naar welk goed doel je donatie gaat, dan is er op de avond zelf een Goede doelenbox aanwezig, waarbij je nog kunt doneren. Eenieder kan dus voor zichzelf bepalen of zij willen doneren en hoeveel. Op de avond zelf kunnen introducees of spijtoptanten dus ook nog een bijdrage leveren in de aanwezige Goede doelenbox.
 
Verder zullen we samen het 'Roodkapje' spel spelen. Ook hierbij is er de mogelijkheid om voor 'spek en bonen’ deel te nemen of om een gokje te wagen door in te zetten op enkele spelelementen.
 
Uiteraard gaat de opbrengst daarvan ook naar het gekozen goede doel. En inderdaad het ‘Roodkapje’ spel zal worden gespeeld zoals in het gelijknamige TV programma van Paul de Leeuw. Dus bereid je voor op een ludieke hysterische spelavond waar ‘hints’ en ‘party en co’ samen komen. 
 
Zonder culinaire versnaperingen en gezellige muziek is deze avond geen feestavond. Daarom verrassen we jullie graag met een ‘Walking Dinner’ van Trés Bien Catering, een lekker glas wijn of bier als ook frisdrank en opzwepende muziek van drie troubadours. 
 
Graag verwelkomen wij deze avond jullie en jullie introducée, schrijf nu alvast in voor ‘Winters Weerzien’. 
 
 
Eigen bijdrage: € 20,- voor leden en € 50,- voor introducees.

In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het buffet is de uiterlijke aanmelddatum maandag 8 december.
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 8 december aanstaande af. Indien wij je afmelding na 8 december ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

Tot 11 december!

Bestuur LaBuLa

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
 • Lid
  • € 20,- € 20,00 eigen bijdrage
  • € 22,50 € 20,00 eigen bijdrage + € 2,50 bijdrage goed doel
  • € 25,- € 20,00 eigen bijdrage + € 5,00 bijdrage goed doel
  • € 27,50 € 20,00 eigen bijdrage + € 7,50 bijdrage goed doel
  • € 30,- € 20,00 eigen bijdrage + € 10,00 bijdrage goed doel
Aantal inschrijvingen: 35
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven