Labula activiteiten overzicht

Winters Warm Weerzien met LaBuLa.

Datum donderdag 13 december 2012
Tijdstip 00:00 uur
Locatie De Drie Linden Giersbergen
Adres Giersbergen 8 5151 RG Drunen
Winters Warm Weerzien met LaBuLa.
De zomer ligt ver in onze herinnering. We kijken uit naar de tijd van open haarden, warme chocolademelk, de geur van dennenbomen en gezelligheid. Voor LaBuLa hét moment om terug te kijken op een mooie start en te proosten op een nieuw jaar!

Aan komen lopen over een koud winterpad, terwijl in de verte de vuurkorven knisperen. Eenmaal binnen komt de warmte je tegemoet en ontvang je een heerlijk welkomsdrankje. Bekende en onbekende gezichten lachen je vriendelijk toe en op de achtergrond speelt een aanstekelijk deuntje. Je voelt je welkom en ontspannen...en dit is slechts het begin.

LaBuLa's Winters Warm Weerzien is een avond vol muziek en entertainment. Je kunt lekker borrelen, smullen van een uitgebreid buffet, genieten van live entertainment & live muziek en ter afsluiting hebben we een goede DJ uitgenodigd om de avond swingend af te sluiten. Wat deze avond óók zo bijzonder maakt, is dat ieder lid 1 introducee mee mag nemen! De ultieme kans om iemand uit jouw eigen netwerk eens te laten ervaren hoe goed de sfeer is bij LaBuLa en welke interessante dames er bij deze Ladies Club zijn aangesloten.

Onze Ladies zouden geen ondernemende ladies zijn, als we met deze avond geen goed doel zouden steunen. Op een speelse wijze zullen we dan ook uitgebreid aandacht schenken aan het goede doel: Social Network Foundation. Details hierover ontvang je zo snel mogelijk.

De eigen bijdrage op deze avond is €35,= voor leden en €50,= voor introducees en zéér zeker de moeite waard. We sluiten het jaar af met een knalfeest en verwachten natuurlijk wel dat JIJ erbij bent!

Opgeven uiterlijk 9 december a.s.

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld doch onverhoopt niet kunt komen meld je dan uiterlijk 3 december aanstaande af. Indien wij je afmelding na 3 december aanstaande ontvangen hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.


e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven