Labula activiteiten overzicht

Wat betekent een faillissement voor u …

Datum woensdag 19 maart 2014
Tijdstip 00:00 uur
Locatie Restaurant de Proeverij
Adres Kerkstraat 121, Sprang-Capelle
Wat betekent een faillissement voor u …
Interessante lezing over faillissementszaken bij Restaurant de Proeverij Sprang-Capelle.
Beste Lady, 
 
Op woensdag 19 maart vindt onze tweede bijeenkomst van dit jaar plaats. We zijn deze avond welkom bij restaurant De Proeverij in Sprang-Capelle, voorheen eethuisje Mico. Eethuisje Mico aan de Kerkstraat is al ruim 45 jaar een begrip in Sprang-Capelle. Het eethuisje is in het voorjaar van 2013 geheel verbouwd en huisvestigt nu het gezellige en culinaire restaurant De Proeverij. 
 
Wij heten iedereen graag welkom vanaf 18.00u. Om 18.30 uur zullen we gaan genieten van een 3 gangen verrassingsdiner. Wij verzoeken je bij de aanmelding zowel voor het voor- als voor het hoofdgerecht een keuze te maken tussen vis of vlees. Speciale (dieet)wensen kun je uiteraard aan ons doorgeven. 
 
Om 20.30 uur zal Jeroen Schellekens van de FaillissementsVerzekering een zeer boeiende lezing geven over de gevolgen van een (eigen) faillissement. Wat zijn die gevolgen voor jou als (kleine of grote) ondernemer, welke risico’s loopt je nu eigenlijk en hoe kun je die risico’s ondervangen? Een zeer interessante lezing, die ogen zal openen en die je, zeker in deze heftige economische tijd, niet mag missen. Ben je nieuwsgierig kijk dan een eens op de website van De FaillissementsVerzekering. Mocht je op voorhand vragen hebben over dit onderwerp geeft ze dan uiterlijk 14 maart aanstaande via de e-mail aan ons door, dan kunnen we Jeroen vragen hier tijdens de lezing aandacht aan te besteden.  
 
Na de lezing is er uiteraard nog gelegenheid om met elkaar te borrelen. 
 
Meld je nu alvast aan, het wordt wederom een gezellige en zeer leerzame  avond. 
 
De eigen bijdrage voor het diner bedraagt € 15,00 voor leden (exclusief drankjes). Uiteraard zijn potentiële leden als introducé van harte welkom deze avond bij te wonen voor een eigen bijdrage van € 30,00. We verzoeken je de naam van de introducé en haar gegevens dan even aan ons door te geven. De eigen bijdrage dient contant te worden voldaan bij aanvang (liefst gepast).  
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner is de uiterlijke aanmelddatum vrijdag 14 maart.
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 14 maart aanstaande af. Indien wij je afmelding na 14 maart ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 

e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven