Labula activiteiten overzicht

Veranderen hoe doe je dat?

Datum woensdag 02 november 2016
Tijdstip 17:30 uur
Locatie NH Hotel Waalwijk
Adres Bevrijdingsweg 1, 5161 BZ Waalwijk
Veranderen hoe doe je dat?
Eerste "open" bijeenkomst LaBuLa
Op 2 november jl. vond onze eerste "open" bijeenkomst plaats in het NH Hotel. Open betekent dat alle ondernemers welkom waren om deel te nemen. 

De eerste keer was best spannend. Maar nu achteraf kunnen we terug kijken op een inspirerende en geslaagde avond, met een mooie opkomst van zo'n 50 ondernemers.  
 
We hebben tijdens de bijeenkomst aangegeven dat wij met het bestuur deze zomer weer eens gekeken hebben naar het doel van onze netwerkclub en de toekomstverwachtingen. De kerndoelen zijn nog steeds: inspireren, verbinden en kennis delen. Om de doelen inspireren en kennisdelen meer aandacht te geven zullen we meer activiteiten organiseren waarbij inhoudelijke verdieping centraal staat.
 
Daarnaast willen we onze leden ook een aantal keren per jaar de mogelijkheid bieden om via LaBuLa in contact te treden met andere ondernemers. Dit was de eerste keer dat ook andere ondernemers waren uitgenodigd en wij worden er heel blij van dat daarvan veel mensen gebruik hebben gemaakt. Natuurlijk hadden we gehoopt op nog wat meer mannelijke deelnemers (8 totaal), maar elke begin is moeilijk en verandering heeft tijd nodig. We hopen dat de mannen enthousiast zijn over deze avond en hun enthousiasme delen met hun netwerk, zodat de volgende keer wat meer mannen aanwezig zijn.
 
Het anders willen doen sloot goed aan bij het onderwerp van de avond, namelijk: "Veranderen hoe doe je dat?". Om succesvol te zijn en te blijven moeten we steeds nadenken over hoe we ons nu onderscheiden. Maar hoe doen we dat? Koos Woltejs heeft ons meegenomen in zijn presentatie over onderscheidendheid, toegevoegde waarden en concurrentiekracht aan de hand van het door hem ontwikkelde DNA model. Het was een interactief verhaal, met als conclusie dat het om je te kunnen onderscheiden van de massa belangrijk is de identiteit van je bedrijf te (leren) kennen. De presentatie van Koos kun je raadplegen op onze website.

Het was een leuke eerste "open" avond waarbij we veel ondernemers kennis hebben kunnen laten maken met LaBuLa en veel nieuwe ondernemers hebben leren kennen. We hopen dat de volgende "open" netwerkavond weer zo'n succes wordt.
 
Dan nog even kort iets over onze kerstactiviteit van 15 december as. Deze zal plaatsvinden bij de Molen in Kaatsheuvel. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing. We hebben een ansichtkaart gemaakt waarmee je een bevriende relatie uit kunt nodigen om als introducee mee te gaan naar de kerstactiviteit. De kaart is ontworpen door Janssen.nl. Wordt zij per 1 januari lid dan is de januari bijeenkomst voor jou voor niks. De ansichtkaarten hebben wij al uitgedeeld op onze bijeenkomst van 2 november en zullen ook per post nog worden toegestuurd. Wij hopen je op 15 december aanstaande bij de Molen weer te mogen ontmoeten. Tot dan!

www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 25,-
  • Introduc√©
    • € 35,-
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven