Labula activiteiten overzicht

Persoonlijk Leiderschap

Datum dinsdag 07 maart 2017
Tijdstip 17:30 uur
Locatie Rabobank de Langstraat
Adres Taxandriaweg 8 Waalwijk
Maximaal aantal deelnemers 60
Persoonlijk Leiderschap
In de netwerkavond waarin Koos Woltjes ons heeft meegenomen in “Veranderen hoe doe je dat?" heeft hij met ons vooral gekeken vanuit het oogpunt van de onderneming.  

Vanavond borduren we hier op voort en bekijken we  “Veranderen hoe doe je dat?" vanuit de ondernemer. 
 
Veranderen is moeilijk, want daarmee heb je oude dingen los te laten en nieuwe te ontdekken. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap.

Mieke Leenaarts en Wilma Wajon richten zich ieder vanuit hun eigen vakgebied deze avond op jouw als ondernemer.  Jij als persoon in die veranderende omgeving. Wat betekent dat voor jou en hoe ervaar jij dat. Luister je vooral naar jezelf of durf je te vertrouwen op anderen. 

Tijdens deze interactieve avond krijg je meer inzicht in jezelf en zul je ontdekken en ervaren hoe jij met veranderingen omgaat.

We zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij Rabobank De Langstraat. Een mooie gelegenheid om het nieuwe pand te bezichtigen en om de visie en strategie van de Rabobank op het gebied van persoonlijk leiderschap en ontwikkelen van mensen vanuit de 3V’s: Vakmanschap, Vitaliteit en Veranderen te horen.

Verder verwelkomen we Janine Vos, Chief HR Officer Rabobank Nederland. Zij zal een zeer inspirerende, interessante en bovendien interactieve presentatie verzorgen over dit onderwerp en haar ervaringen vanuit de Rabobank.

Het programma zie er als volgt uit:
 
18:00-19:00  Buffet
19:00-20.00  Presentatie van Janine Vos (interactief)
20:00-20.30  Koffie / thee
20:30-22:00  Workshop door Mieke en Wilma
22:00-23:00  Borrel

Locatie: Rabobank De Langstraat, Taxandriaweg 8, 5141 PA Waalwijk
Wil je nog een kijkje nemen in het nieuwe kantoorpand, dan is fijn als je uiterlijk om 17.30 uur aanzeig kunt zijn.

 
We hebben ter voorbereiding op deze avond een kleine huiswerkopdracht voor jullie:

Vraag aan 5 personen uit je (werk)omgeving om 3 kwaliteiten van jou te benoemen die je laat zien als ondernemer.

Tijdens de Labula-avond zullen we daarmee aan de slag gaan.
 
Meld je snel aan! De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt: € 25,00. Dit is inclusief diner en drankjes. Indien je een introducee mee wilt brengen, vinden wij dat heel erg leuk! Geef haar contactgegevens wel even door via info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen €35,00.

De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan voor diegene die geen machtiging hebben afgegeven.

In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner en evt. dieetwensen, is de uiterlijke aanmelddatum 28 februari. 

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk dinsdag 28 februari aanstaande af. Indien wij je afmelding na 28 februari ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 25,-
  • Extern
    • € 35,- extern
  • Introducé
    • € 35,-
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven