Labula activiteiten overzicht

Kijkje in 3 keukens!

Datum maandag 28 januari 2013
Tijdstip 15:45 uur
Locatie NDW Waalwijk & Bax Verkeersscholen Elshout
Adres Sluisweg 32/34 in Waalwijk en 'd Oultremontweg 2 in Elshout
Kijkje in 3 keukens!
Het nieuwe jaar is van start gegaan, dus tijd om vooruit te blikken. Op maandag 28 Januari staat de eerste bijeenkomst van 2013 gepland. Deze ontmoeting is meteen bijzonder, want bij drie van onze leden gaan we een “ kijkje in de keuken" nemen.

 

Het nieuwe jaar is van start gegaan, dus tijd om vooruit te blikken. Op maandag 28 Januari staat de eerste bijeenkomst van 2013 gepland. Deze ontmoeting is meteen bijzonder, want bij drie van onze leden gaan we een “ kijkje in de keuken" nemen.

 
Om 15:45 uur starten we bij Nicole Noorman van der Dussen voor een rondleiding door haar bedrijf N.D.W. Intern-Transportonderdelen B.V., fabrikant van o.a. transportrollen / draagrollen  aan de Sluisweg 32/34  in Waalwijk. Nicole is Operationeel directeur en in december stond zij, samen met haar twee compagnons en vader met een uitgebreid artikel in “Langstraat”, het nieuwe glossy magazine van de Rabobank. Zij vertellen over de overname en hoe N.D.W. tegen ondernemen aan kijkt. Erg leuk om dit nu eens van dichtbij te gaan bekijken!

 

Aansluitend zijn we om 17:30 uur van harte welkom bij Henriëtte Bax van Bax Verkeersscholen aan de d'Oultremontweg 2 in Elshout, waar wij vanaf 18:00 uur kunnen gaan genieten van een heerlijk buffet, verzorgd door Toos van Dishoeck, van Van Dishoeck Partyservice. Zij is samen met haar man 20 jaar eigenaar van en drijfveer achter Brasserie Petit Paris in Waalwijk geweest. Tegenwoordig houden zij zich bezig met het verzorgen van diverse soorten catering, geven zij kooklessen voor kleine groepen en kun je op woensdag- of vrijdagmiddag terecht voor een heuse kinderkookworkshop! Van alle markten thuis dus!

Na het buffet, rond 19:30 uur zal Henriëtte Bax ons meenemen in haar wereld van ondernemen. Bax Verkeersscholen is de grootste rijschool uit de regio, met een zéér hoog slagingspercentage en Henriëtte leidt dit zeer succesvolle bedrijf in haar eentje. Op deze avond komen wij erachter wat haar kracht is en zal zij onze kennis van de verkeersregels weer eens testen. Oh jee, dit zou wel eens erg confronterend kunnen worden ;-).

Uiteraard kan iedereen op elk moment van de middag/avond aansluiten. We sluiten de avond om 21:30 uur af met een drankje en de gelegenheid om nog met elkaar te praten en te netwerken.
Eigen bijdrage van deze middag en avond is €15,=. Dit is inclusief drankjes en uiteraard het heerlijke eten. 
Indien je een introducee mee wilt brengen geef het dan aan ons door, de kosten voor haar bedragen €25,-.
De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan. 
Hopelijk mogen we jullie allemaal weer ontvangen op maandag 28 januari!

Vriendelijke groet,

Bestuur LaBuLa

Let op: Opgeven uiterlijk 23 januari a.s. !!

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 26 januari aanstaande af. Indien wij je afmelding na 26 januari aanstaande ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

 

 


e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven