Labula activiteiten overzicht

Design your own sneakers

Datum donderdag 22 mei 2014
Tijdstip 15:00 uur
Locatie SLEM-Waalwijk
Adres Raadhuisplein 1-2, Waalwijk
Design your own sneakers
Trendlezing en aan de slag met je eigen sneakers!
Beste Ladie,

Hoewel de lente al heel vroeg zijn intrede heeft gedaan dit jaar, mogen wij LaBuLa dames nog van onze lenteactiviteit gaan genieten en wel op donderdag 22 mei.

Onze lenteactiviteit bestaat altijd uit een middag en avond gedeelte en is vooral bedoeld om gezellig en actief met elkaar bezig te zijn, lekker te eten en te borrelen.
 
Dit jaar hebben we weer een spectaculair programma elkaar gezet.
 
We starten de middag om 15:00 uur bij SLEM-Waalwijk aan het Raadhuisplein 1-2 in Waalwijk. Daar zullen wij eerst een échte trendlezing van de huidige schoenenindustrie krijgen, waarna we zelf actief aan de slag gaan met het maken van onze eigen sneakers! Deze sneakers zijn volledig draagbaar, worden custom made en je mag ze uiteraard zelf mee naar huis nemen om te dragen. Wil je meer informatie over SLEM kijk dan even op hun website: www.slem.nl.
Aansluitend verzorgt ’t Slot een heerlijk buffet voor ons. 
 
Na het diner (ongeveer 20.00 uur) zullen we ons verplaatsen naar borrelcafé Jay’s op de markt, waar wij in een eigen loungeruimte de avond zullen voortzetten. We hebben een interactief avondprogramma voor jullie in elkaar gezet, zodat er voldoende ruimte is om samen te netwerken en te borrelen.
 
Graag vernemen we zo snel mogelijk van je of je bij deze lente activiteit aanwezig bent en wat je schoenmaat is. De basis van je eigen sneakers wordt namelijk vooraf gemaakt en op 22 mei gaan we deze zelf vormgeven, zodat iedereen een eigen paar sneakers met een geheel eigen model en look krijgt.  
 
Kosten voor deze middag- en avondactiviteit zijn €50,= . Dit is inclusief koffie en thee overdag, het diner en je eigen paar sneakers!!

Uiteraard zijn potentiële leden als introducé van harte welkom deze middag en avond bij te wonen voor een eigen bijdrage van € 75,00. We verzoeken je de naam van de introducé en haar gegevens dan per e-mail aan ons door te geven. De eigen bijdrage dient contant en gepast te worden voldaan bij aanvang van de activiteit.  
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen en de schoenmaten is de uiterlijke aanmelddatum maandag 12 mei.
Bij te weinig aanmeldingen per 12 mei behouden we ons het recht voor om het programma te wijzigen.
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk maandag 12 mei af. Indien wij je afmelding na 12 mei ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze activiteit in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
 
We zien je graag donderdag 22 mei!!
 

e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven