Labula activiteiten overzicht

Bedrijfsbezoek Michelin en thema Arbeid

Datum woensdag 29 oktober 2014
Tijdstip 17:30 uur
Locatie Michelin Nederland
Adres Huub van Doorneweg 2, 5151 DT Drunen
Bedrijfsbezoek Michelin en thema Arbeid
Onze vijfde bijeenkomst van dit jaar zal plaatsvinden op 29 oktober aanstaande en zal in het teken staan van “arbeid”

We zijn deze dag welkom op het bedrijf van Michelin Nederland te Drunen. 
In 1937, 46 jaar na de uitvinding van de demonteerbare rubberband door de gebroeders Michelin, werd Michelin Nederland opgericht. Het hoofdkwartier vestigde zich eerst in Amsterdam en verhuisde daarna naar Drunen. Van daar draagt het sindsdien Michelins visie uit van innovatie, mobiliteit en maatschappelijke vooruitgang in Nederland. Daarnaast heeft Michelin ook een distributiecentrum in Breda, dat dient als internationale opslag- en distributieplaats voor banden die bestemd zijn voor het Midden-Oosten en Afrika.
 
Voor de liefhebbers en geïnteresseerden starten we om 17.30 uur met een rondleiding door het bedrijf van Michelin. Vanaf 18.30 uur kunnen we genieten van een heerlijk buffet dat door de cateraar van Michelin zal worden verzorgd. Speciale (dieet)wensen kun je uiteraard aan ons doorgeven. 
 
Vanaf 20.00 uur zullen er door onze eigen leden drie presentaties/workshops worden gegeven die in het teken staan van “arbeid”.
Gonnie van Doornmalen, pensioenspecialiste bij Michelin, zal jullie wegwijs maken in de voor de meeste van ons ondoorgrondelijke wereld van pensioen.
Eline van den Dungen, advocaat bij VDT Advocaten & Mediators zal jullie kennis laten maken met de belangrijkste veranderingen die de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor het arbeidsrecht en het ontslagrecht met zich mee gaat brengen.
Marcha van de Ven, HRM specialiste en eigenaar van HRM ForYou, zal een workshop over solliciteren geven, belicht vanuit werkgevers en werknemers perspectief.   
 
Er zijn twee workshoprondes, zodat ieder van jullie twee van de drie workshops kan volgen. Wij verzoeken je bij de inschrijving dan ook aan te geven naar welke workshop je eerste en je tweede voorkeur uit gaat. Wij proberen iedereen dan zoveel mogelijk bij de door haar gekozen workshops in te delen. Na de lezing is er uiteraard nog gelegenheid om met elkaar te borrelen. 
 
Het programma ziet er als volgt uit:
17.15  ontvangst bij Michelin Nederland 
17.30 – 18.00  rondleiding bedrijf Michelin
18.00 – 20.00  drankje en aansluitend buffet
20.00 – 22.00  workshops “arbeid” 
22.00 afsluitende borrel

Meld je aan, het wordt wederom een gezellige en zeer interessante avond. 
 
De eigen bijdrage voor het buffet en de drankjes bedraagt € 20,00 voor leden. Uiteraard zijn potentiële leden als introducé van harte welkom deze avond bij te wonen voor een eigen bijdrage van € 35,00. We verzoeken je de naam van de introducé en haar (bedrijfs)gegevens dan even aan ons door te geven. De eigen bijdrage dient contant te worden voldaan bij aanvang (liefst gepast).  
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het buffet is de uiterlijke aanmelddatum vrijdag 24 oktober aanstaande. 
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 24 oktober aanstaande af. Indien wij je afmelding na 24 oktober ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
We zien je graag op 29 oktober.

Groet

Bestuur LaBuLa

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 20,-
  • Introducé
    • € 35,-
Aantal inschrijvingen: 29
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven