Labula activiteiten overzicht

Bedrijfsbezoek Crematorium

Datum dinsdag 27 september 2016
Tijdstip 17:30 uur
Locatie Crematorium Tilburg
Adres Karel Boddenweg 5
Maximaal aantal deelnemers 50
Bedrijfsbezoek Crematorium
Op 27 september organiseert LaBuLa in samenwerking met uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, lid van LaBuLa, een bijzonder bedrijfsbezoek bij het crematorium Tilburg. 

‘De dood hoort bij het leven. Vroeger of later krijgen we te maken met het overlijden van een dierbaar persoon. Dat maakt het er echter niet gemakkelijker op.’

Ongetwijfeld heeft iedereen in haar leven wel eens te maken gehad met het overlijden van een dierbare. Tijdens deze periode van afscheid nemen worden nabestaanden intensief begeleid of geïnformeerd door uitvaartbegeleiders. Mensen met kennis die vele zaken begeleiden of zelfs geheel overnemen. Vaak zijn we nieuwsgierig naar dit beroep en alle zaken die hierbij komen kijken, echter door emotie, taboe of andere zorgen wordt er nauwelijks over gepraat. Op deze avond krijgen wij een exclusief kijkje achter de schermenvan dit beroep en bij het crematorium Tilburg. 

Harriet van der Vleuten vertelt over haar beroep en de geschiedenis hiervan, de laatste trends en ontwikkelingen en hoe zij ertoe gekomen is om uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten te starten.

Aansluitend zal door Mariëlle van den Heuvel, directeur van het crematorium een rondleiding worden gegeven door het crematorium en zal zij tevens ingaan op de ontstaansgeschiedenis van crematoria.

Na de rondleiding wordt het bedrijfsbezoek afgesloten met een borrel.
Het programma is als volgt:
 
17.30 uur  ontvangst en welkom
18.00 uur  diner/ buffet
19.30 uur  presentatie Harriet van der Vleuten
20.15 uur  rondleiding Crematorium door Mariëlle van den Heuvel
21.00 uur  borrel 
 
De eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 20,00, inclusief drankjes, voor introducees € 35,-
Inschrijvingen open tot woensdag 21 september 2016.

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk 21 september aanstaande af. Indien wij je afmelding na 21 september ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze dag in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 20,-
  • Introducé
    • € 35,-
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven