Labula activiteiten overzicht

Avondje netwerken

Datum maandag 27 januari 2014
Locatie 't Bourgondisch Hof
Adres Eerste Zeine 92, Waalwijk
Avondje netwerken
27 januari: Netwerkactiviteit bij 't Bourgondisch Hof te Waalwijk.

Maandag 27 januari staat de eerste activiteit van 2014 van LaBuLa op de planning. En bijna traditiegetrouw staat deze avond in het teken van netwerken en elkaar beter leren kennen. Maar wij zouden LaBuLa niet zijn als we dit niet op een verrassende wijze zouden aanpakken.
 
Daarnaast presenteren we deze avond ook graag de opvolging en invulling van onze ‘dress 4 success’ activiteit afgelopen december.
 
Kortom een mooi programma bij Bowling Waalwijk in een totaal gerestylde moderne trendy zaal waar we iedereen graag vanaf 18.00 uur welkom heten om te toasten op het nieuwe jaar. Aansluitend kunnen we vanaf 18.30 genieten van een heerlijk en verrassend diner dat op tapas-wijze geserveerd wordt. Het unieke dessert in de vorm van ICE-Fondue zal betoverend zijn.
 
Na een terugblik en toelichting op het ‘dress 4 succes’ project en de netwerkactiviteit, zullen we de avond afsluiten onder het genot van een borrel!
 
Meld je nu alvast aan, het wordt wederom een gezellige en leerzame avond.
 
De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt: €25,-. Dit is inclusief diner en exclusief drankjes.
Indien je een introducee mee wilt brengen, vinden wij dit heel erg leuk! 
Geef het wel even door via info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen €35,- en uiteraard komen eventuele kosten voor de drankjes erbij.
De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan.
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner is de uiterlijke aanmelddatum donderdag 23 januari. 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk vrijdag 24 januari aanstaande af. Indien wij je afmelding na 24 januari ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur LaBuLa
 

e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven