Labula activiteiten overzicht

Avondje netwerken

Datum maandag 26 januari 2015
Tijdstip 18:00 uur
Locatie 't Bourgondisch Hof
Adres Eerste Zeine 92, Waalwijk
Avondje netwerken
26 januari: Netwerkactiviteit bij 't Bourgondisch Hof te Waalwijk.
Meld je snel aan.
 
 
Maandag 26 januari staat de eerste activiteit van 2015 van LaBuLa op de planning.  

Traditiegetrouw staat deze avond in het teken van netwerken en elkaar beter leren kennen. Maar wij zouden LaBuLa niet zijn als we dit niet op een verrassende wijze zouden aanpakken.

Hoe bereid je  een netwerkgesprek voor, welke ingrediënten zijn daar voor nodig, wat is voor jou het juiste recept? We zullen het ervaren op 26 januari. Bij Annabelle en Ina is deze interactieve avond in goede handen.

Voorafgaand aan deze creatieve activiteit geeft Hannie kort uitleg over het gebruiken van de nieuwe website. Heb je hierover op voorhand vragen geef deze dan alvast door via info@labula.nl dan neemt Hannie die mee in haar uitleg. 

Daarnaast lichten we kort toe waar LaBula voor staat en wat LaBuLa kan betekenen voor ondernemende dames uit de regio De Langstraat.
 
Kortom een mooi programma bij 't Bourgondisch Hof in Waalwijk in de moderne trendy zaal waar we iedereen graag vanaf 18.00 uur welkom heten om te toasten op het nieuwe jaar.

Aansluitend kunnen we vanaf 18.30 uur genieten van een heerlijk driegangen diner.
 
Meld je snel aan, het wordt wederom een gezellige, interactieve en leerzame avond.
 
De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt: €20,-. Dit is inclusief diner en exclusief drankjes.
Indien je een introducee mee wilt brengen, vinden wij dit heel erg leuk! 
Geef haar contactgegevens wel even door via info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen €35,- en uiteraard komen eventuele kosten voor de drankjes erbij.

De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan voor diegene die geen machtiging hebben afgegeven.
 
In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner en evt. dieetwensen, is de uiterlijke aanmelddatum donderdag 22 januari. 
 
Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk vrijdag 23 januari aanstaande af. Indien wij je afmelding na 23 januari ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur LaBuLa
 

www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 20,-
Aantal inschrijvingen: 45
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven