Labula activiteiten overzicht

Avondje netwerken? Ben jij er ook bij?

Datum maandag 23 januari 2017
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Pannenkoekenboerderij
Adres Grotestraat 67
Maximaal aantal deelnemers 60
Avondje netwerken? Ben jij er ook bij?
LaBuLa avond in het teken van netwerken.
Om het nieuwe jaar goed van start te gaan vindt op maandag 23 januari onze eerste activiteit van 2017 plaats.  

Traditiegetrouw staat deze avond in het teken van netwerken en elkaar beter leren kennen. Maar wij zouden LaBuLa niet zijn als we dit niet op een verrassende wijze zouden aanpakken.

We verklappen nog niet alles maar kunnen al wel vertellen dat we met zijn allen aan het werk gaan om elkaar en elkaars passie en professie beter te leren kennen.
Breng daarom je visitekaartjes mee en een opgeladen mobiel!

Deze avond zal plaatsvinden bij de Pannenkoekenboerderij aan de Grotestraat 67 in Drunen, waar we iedereen graag vanaf 18.00 uur welkom heten om te proosten op het nieuwe jaar.

Aansluitend kunnen we vanaf 18.30 uur genieten van een driegangendiner. Na elke gang zullen we samen een netwerkspel doen. 

Meld je snel aan! De eigen bijdrage voor deze avond bedraagt: € 30,00. Dit is inclusief diner en drankjes. Indien je een introducee mee wilt brengen, vinden wij dat heel erg leuk! Geef haar contactgegevens wel even door via info@labula.nl. De kosten voor haar bedragen € 45,00.

De eigen bijdrage dient contant voor aanvang van de activiteit te worden voldaan voor diegene die geen machtiging hebben afgegeven.

In verband met het doorgeven van het aantal personen voor het diner en evt. dieetwensen, is de uiterlijke aanmelddatum donderdag 19 januari. 

Indien je je voor de activiteit hebt aangemeld, doch onverhoopt niet kunt komen, meld je dan uiterlijk donderdag 19 januari aanstaande af. Indien wij je afmelding na 19 januari ontvangen, hebben wij rekening gehouden met je komst en hiervoor reeds kosten gemaakt. Alsdan zijn wij helaas genoodzaakt je de eigen bijdrage voor deze avond in rekening te brengen. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.
 

www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl
www.labula.nl

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 30,-
  • Extern
    • € 15,- extern
  • Introducé
    • € 45,-
e-mail :  info@labula.nl

Stichting Ladies Businessclub De Langstraat
Bankrekening: IBAN: NL57 RABO 0112 8937 40
K.V.K.  Brabant 55719015 
Terug naar boven